lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kevään kuulumiset

Kevät menee kovaa vauhtia eteenpäin, ja täällä Helsingissä on ollut myös jo ihania kevätpäiviä.
Koirien kanssa on kiva lenkkeillä kun aurinko piristää myös omistajan mieltä.
Koirat voivat hyvin ja rotta ja hiirikin ovat vielä elossa. Nuo jyrsijät ovat ihmeellisiä eteenpäin porskuttajia ja tuntuu ettei ne kuole koskaan. Hyvä niin.

Mörrillä on ens viikonloppuna pitkästä aikaa koiranäyttely. Messukeskuksessa on rodun erikoisnäyttely. Tänään vähän treenattiin sitä varten, ja ihan mukavastihan se meni. Mörri on kyllä vielä kovin hoikka. Semmoinen  "Sport model cavalier". Massaa olen yrittänyt sille saada mutta aika kehnoin tuloksin ja luulen että tuomarilta tulee siitä(kin) noottia kehässä.

Arki koirien kanssa on mennyt aika tasaisesti. Mulla on ollut paljon töitä, joten mitään kamalan spesiaalia ohjelmaa koirien kanssa en ole jaksanut järjestää. Ollaan säännöllisesti koirapuistoiltu ja vahvisteltu arjen perustottista ja rutiineja, etenkin Mörrin rauhallista ohitusta. Katse- käsky alkaakin pinttyä sen pieneen päähän jo ihan hyvin :) Välillä olen myös antanut Mörrin iltaruuan sille toko liikkeiden harjoittelun muodossa. Se on ihan pähkinöissään tekemisestä, joten pitäisi sen kanssa useamminkin yhdessä treenailla. Nuori koira, sillähän on mahdollisuudet vielä vaikka mihin. Se on vaan kiinni siitä hihnan toisen pään aktiivisuudesta... kröh.. Kyllä mä vielä kunnon treenimotivaation saan....Viimeistään kun mennään ensi viikolla taas Kannukseen koululle Mörrin kanssa. Meillähän on sielä myös käytännö tunteja koirien kanssa. Eli ensi viikolla tosiaan kouluviikko tiedossa. Tico jää kotiin mun  miehen kanssa. On ihan rentoa lähteä välillä vaan toisen koira kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti