sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Koira sairastaa- taas.

Ensin ikävät uutiset. Tico on käynyt leikkauksessa, koska siltä poistettiin kasvain hännänjuuresta ja tutkimuksissa se osoittautui onneksi hyvälaatuiseksi. Koiran toipuminen oli melko hidasta, sillä tikit aukesivat ennen kun haava ehti alkaa edes parantua. Voitte siis uskoa, että tämä hidasti toipumista eikä koirakaan tästä erityisen mielissään ollut. Tico oli koko toipumisajan todella levoton ja myös kipeän oloinen, ja tästä syystä jouduin jättämään kauan odotetun kennelpiirin innovaatioristeilyn väliin, joka harmitti ihan pirusti!
Noina hetkinä muutenkin hetkellisesti toivoo, että ei olisi koiraa koskaan hankkinutkaan. Se rahanmenon määrä, ja eläimen sairastelu.. Huonosti nukuttu yö ja levoton eläin jota et voi auttaa enempää kun mitä olet jo tehnyt.

Kuten moni blogia pidempää seurannut tietää, Tico on sairastellut elämänsä aikana hyvin paljon ja olemme perheeni kanssa valehtelematta laittaneet useita tuhansia euroja sen hoitoon. Koira on nyt 8-vuotias, ja yhden hoitoa vaativan perussairauden (sydämen vajaatoiminta) lisäksi sitä miettii, onko enää valmis hoitamaan jos uusia vaivoja taas ilmenee.
Kai se kuulostaa julmalle joistakin. Toisaalta, kyse ei todellakaan ole siitä, ettei koiran tuomiin kuluihin ole varauduttu.. Itse opiskelijana säästän tosissani jo valmiiksi opiskelijabudjetista rahaa säästöön joka kuukausi, juurikin koiria varten.  Olen lähdössä matkalle huomenna, jota  varten olin säästänyt matkarahaa, mutta Ticon 600 e leikkaus vei senkin...
MUTTA, koira on nyt toipunut leikkauksesta, voi paremmin ja voin lähteä huomiselle lomamatkalleni hyvissä mielin jättäen Ticon hoitoon äidilleni.

Mörri voi hyvin ja on ihana oma itsensä. Olisipa mukava aloittaa sen kanssa joku harrastus. Rally-tokoa harjoittelemme silloin tällöin omaksi iloksi. Mulla on ollut vaan niin paljon töitä ja menoja elämässä, että esim. viikottaisiin treeneihin sitoutuminen on tuntunut mahdottomalta.

Varasin Mörrille joulukuulle vuosittaisen virallisen sydäntutkimuksen. Otin myös uuden virallisen polvitutkimuksen. Nyt tulos jääkin voimaan pysyvästi koiran ollessa yli 3v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti